zaterdag 10 augustus 2013

vakantie voorbij...

Terug van een heerlijke vakantie in Oostenrijk en Frankrijk zijn we weer volop gemotiveerd en geïnspireerd door nieuwe ontdekkingen, ervaringen, proeverijen en rust. Kortom; ook weer heerlijk om terug te zijn!
De site is weer bijgewerkt, de eerste twitterberichten gepost en Facebook weer up-to-date, met andere woorden we zijn er weer klaar voor.

Ik moet in de vakantie altijd in boekenwinkels neuzen, zo ook deze vakantie. Heerlijk tussen de boeken; leesboeken, cadeauboeken en natuurlijk wijn- en kookboeken. En wat schetst mijn verbazing; kom ik een prachtig kookboek tegen, "de culinaire bijbel van Nederland" oftewel de "foodloversguide.nl". Een boek met de beste culi-adressen in ons land per provincie. Ik begin er in te bladeren omdat ik nieuwsgierig ben naar Flevoland. En wat denk je, wie staat erin voor Flevoland? Le mirage, wij natuurlijk. Met prachtige foto's van vlierbloesems en persoonlijke teksten. We wisten niet eens meer dat we hier in 2008 aan hadden meegewerkt....


Overigens nog steeds te koop voor nog geen tien euro (ISBN  9057673401)! Een echte aanrader en voor ons een heerlijke verrassing zo in de vakantie!

Colinde de Nijs
www.lemirage.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten