zondag 3 augustus 2014

Schijnveiligheid...

Net als u heb ik veel gehoord en gelezen over de vliegtuigramp en net als u, houdt het me bezig. Het stemt me verdrietig en ik kan het maar niet geloven. Je ziet namen, indirect ken je de personen. Net als onze dochter zijn het twee roeiers, net als mijn broer zijn het vakantiegangers op weg naar Indonesië, net als een gast zijn het kinderen die een wereldreis maken, net als een kennis emigreren ze naar Australië...alleen namen zij een vlucht eerder.... mh17....


En dan lees ik een vakblad (Misset horeca 23 juli) dat de horeca de gevaarlijkste sector is om in te werken...Wij doen er in ons restaurant alles aan om de veiligheid te garanderen. En dan moet u denken aan brrandmeldinstallatie, bhv-ers , ehbo-er, hoofd brandmeldinstallatie enzovoort. En binnenkort zal er ook een defibrillator komen. En wij vinden dat allemaal logisch, wij willen onze gast en ons personeel deze veiligheid bieden. We zitten natuurlijk  ook op een tweede verdieping en sinds de brand in Volendam heeft dat een bijzondere lading gekregen: gasten vragen vaker naar de nooduitgangen. Vanzelfsprekend zijn die er, drie wel te verstaan.

Onze vakantie zit er weer op en hij was bijzonder. We verbleven in Polen, het land naast Oekraïne. Ons vliegtuig vertrok vanaf Eindhoven en ook wij zagen de bloemen en het vliegtuig met de slachtoffers.  En wij kwamen weer terug..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten